Кои материали мога да залепя с
POXIPOL®?

POXIPOL® е епоксидно лепило,
което не може да липсва във вашата кутия с инструменти
заради голямото си многообразие от приложения.

Можеш да го нанасяш върху различни повърхности и материали като метал, цимент, фаянс, дърво, мрамор, стъкло, бетон, фиброцимент, керамика, гранит и порцелан.

¡Много лесно за подготовка и нанасяне!

C POXIPOL® можеш да поправиш метални или алуминиеви предмети.

POXIPOL® e бързозалепващо лепило с голяма залепваща сила, химическа, температурна и устойчивост на механичен натиск. Предоставя своята максимална устойчивост при температура на околната среда и в зависимост от приложението, издържа на 120°C.
Влез в Ателието

C POXIPOL® можеш да поправиш или възстановиш циментови изделия.

Можеш да нанесеш POXIPOL® при поправката или възстановяването на циментови изделия, осигурява голяма твърдост и стабилност при залепването на части.
Влез в Ателието

C POXIPOL® можете да поправяте фаянс.

Можете да нанесете POXIPOL® върху фаянсови изделия и след 10 минути ще получите устойчиво и трайно решение.
Влез в Ателието

C POXIPOL® можете да поправяте предмети от дърво.

POXIPOL® притежава идеалните качества за поправка на дърво: лекота при нанасяне подобно на една паста и възможност да бъде боядисано след като се втвърди.
Влез в Ателието

C POXIPOL® можете да поправяте предмети от мрамор.

POXIPOL® е лепило с отлични характеристики, подобни на металното заваряване и е перфектно приложимо към материали като мрамор поради високата си проникваща способност, устойчивост и издръжливост.
Влез в Ателието

C POXIPOL® можете да поправяте предмети от стъкло.

POXIPOL® е универсално лепило, с което можете да поправяте стъклени предмети. То е водоустойчиво, устойчиво на масла и температури до 120°C в зависимост от приложението.
Влез в Ателието

C POXIPOL® можеш да поправиш бетон.

Заради своята сила, устойчивост и трайност POXIPOL® взаимодейства много добре с бетон, като за 10 минути постига очаквания ефект.
Влез в Ателието

C POXIPOL® можеш да поправиш фиброцимент.

Той се използва основно за настилка, изолация или хидроизолация на множество конструкции. POXIPOL® не се свива, не се разтяга, не се деформира и е идеално за този тип приложения.
Влез в Ателието

C POXIPOL® можеш да залепиш керамика.

POXIPOL® има висока устойчивост на удари и допълнителни усилия, а преди да се втвърди повърхността на спойката може да се изпили с шпатула или макетен нож, предварително намокрени във вода.
Влез в Ателието

C POXIPOL® можеш да залепиш гранит.

POXIPOL® е много лесно за употреба, има отлична стабилност и залепване, устойчиво е на стареене и се втвърдява само за 10 минути.
Влез в Ателието

C POXIPOL® можеш да поправиш порцеланови изделия.

Залепеният порцелан с POXIOL® е устойчив на вода, газьол, масло и мазнина, предоставя своята максимална устойчивост при температура на околната среда и в зависимост от приложението, издържа на 120°C.
Влез в Ателието

Виж поправките в Ателието на POXIPOL®

Искаш ли да споделиш поправката,
която си направил с POXIPOL®
?
Изпрати ни видео или снимки на твоята поправка, разкажи ни как я направи и ще го публикуваме.
Какво трябва да направиш?
Много е лесно: снимай се докато извършваш твоя ремонт и ни изпрати видео по електронната поща с тема: “Аз използвам POXIPOL®”, добави твоите лични данни, за да можем да се свържем с теб, а ако нашите експерти го одобрят, ще го публикуваме с твоето име в нашия уебсайт и в социалните мрежи.
Mail: poxipol@poxipol.bg